Hva skal jeg ha på meg?

Klatring er fysisk, regn med å bli varm! Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy, og joggesko eller tursko med god såle (ikke for grov). Ved vind og/eller regn anbefaler vi en vind- og vanntett jakke som du kan ta av deg når du blir varm. Det er ikke noe problem å klatre i vanlig regnvær. Det kan være kvae i trærne, spesielt grantrær.

Bruk gjerne hansker når du klatrer, det gir ofte bedre grep. De bør helst ikke være for tykke, ta gjerne med et par tynne ski- eller arbeidshansker el. Dersom du skulle glemme eller ikke har hansker, selger vi dette i klatreparken.


Hva om været blir dårlig?

Litt regn er ikke noe problem, men kle deg etter været. Hvis det blir torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges av sikkerhetsgrunner til været blir bedre. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.


Kan jeg ta med hunden min?

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og respekter båndtvang.


Er det lov å ha med medbrakt mat?

Det finnes grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat.  Man kan også kjøpe drikke og is i klatreparken, i tillegg har vi et kafe-tilbud.


Må jeg betale om jeg ikke skal klatre?

Nei.  Klatreparken ligger ved et flott turområde, med rulleskiløype og 18 hulls frisbeegolf-bane, hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.


Er det noen form for servering i parken?

I tilknytning til parken er det åpen kafé med varme og kalde småretter. Merk egne åpningstider til kafeen som ikke alltid følger klatreparkens åpningstider. Vi tilbyr is, kaffe og mineralvann i resepsjonen til klatreparken.


Hvordan kan man betale hos dere?

Vi aksepterer de fleste betalingskort, Vipps og kontanter. Kunder oppfordres til å betale med kort eller Vipps. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).


Hva er Drop-in?

Drop-in er når man kommer til parken uten å ha reservert plass. I motsetning til de som har reservert er man ikke garantert plass.


Hvor parkerer jeg?

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet på utfartsparkeringen ved Øverby. Følg skilting fra parkeringsplass til klatreparken (200m).


Kan det bli fullt i parken?

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. For å unngå for mye kø i parken er det satt et tak på antall brukere, dette følger antall tilgjengelige seler. Når alle selene er i bruk kommer ikke flere inn før noen leverer tilbake selen sin. For å være sikret plass anbefaler vi å reservere seler på forhånd.